Olen Timo Huttunen, valmentaja, konsultti,  VTM, Business Coach

Minulla on vahva ja laaja-alainen noin 30 vuoden kokemus  työelämästä ja sen kehittämisestä. Olen toiminut alan kärkitoimistoissa muun muassa Mercuri Urvalissa, Psyconissa ja FCG Finnish Consulting Group Oy:ssä. Siirryin itsenäiseksi yrittäjäksi vuoden 2018 alussa – perustin toiminimen, jonka meininkiä kuvaa sen nimi ja slogan:

Untitled-1.jpg
 

Olen ollut sekä julkisen että yrityspuolen asiakashankkeissa monessa roolissa: coachina, kouluttajana ja konsulttina, johdon ja johtoryhmien sparraajana, tiimien ja työyhteisöjen tukena, tutkijana, kehit-tämisprojektien organisaattorina, strategiaprosessien fasilitaattorina, valmennusohjelmien suunnittelijana, muutosten jalkauttajana ja vaikeiden työelämän tilanteiden selvittäjänä.

Olen sertifioitu Business Coach ja lisäksi minulla on Disc-, Mbti- ja Farax- käyttäjäsertifikaatit. Olen myös suorittanut Organisaatiodynamiikan ja konsultaatiotyön syventävän koulutusohjelman (ATP-Program, Metanoia Instituutti).

Näistä kaikista kokemuksista, iloista, onnistumisista ja opeista ammennan osaamiseni. Jos kaipaat vielä täsmällisempää tietoa minusta ja taustastani, niin klikkaa tästä CVni

Myös LinkedInstä löytyy tietojani.

Se, miten voin auttaa sinua ja organisaatiotasi näissä asioissa selviää kun menet katsomaan palveluja.